logo

Актуелности

Подршка локалној привреди и економском развоју

Градски секретар за инвестиције, Лука Петровић, заједно са председником Градске општине Младеновац, Владаном Глишићем и одборником у Скупштини општине Младеновац, Милошем Петровићем, посетио је младеновачкко предузеће "Grand-ABM", чија је основна делатност производња картонске и дрвене амбалаже.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обележен дан сећања на жртве НАТО бомбардовања

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999. у градском парку, представници Градске општине Младеновац и Општинског одбора УБНОР-а обележили су двадесет пет година од почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију и сећање на тринаесторицу Младеновчана који су погинули у ратним сукобима током последње деценије прошлог века, од којих је најмпађи имао само 19 година.

Опширније

  • Датум креирања: .

Приказ 1139 имена: Mладеновац се сећа страдалих у НАТО агресији

Поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији, Градска општина Младеновац се придружила појединим градовима и општинама Републике Србије тако што ће 23. и 24. марта, уочи обележавања 25. година од почетка НАТО агресије, у вечерњим часовима, између 19:00 и 23:00 сата, приказати видео материјал који садржи 1139 имена бранилаца отаџбине који су страдали током НАТО агресије.

Опширније

  • Датум креирања: .

Министарка пољопривреде у посети породици Николић из Велике Иванче

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде, Јелена Танасковић, заједно са председником Градске општине Младеновац, Владаном Глишићем и директорком Пољопривредне саветодавне и стручне службе Милицом Јанковић, посетила је домаћинства браће Марка и Милоша Николића из Велике Иванче.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пољопривредни караван „Нај домаћин 2024“ стигао у Младеновац

Пољопривредни караван „Нај домаћин 2024“ посетила је министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде, Јелена Танасковић, која је заједно са председником Градске општине Младеновац, Владаном Глишићем и директором Института за сточарство у Београду, Николом Делићем, обишла штандове младеновачких пољопривредних произвођача.

Опширније

  • Датум креирања: .

Превентивни прегледи у недељу у Дому здравља

У циљу превенције и раног откривања болести, младеновачки Дом здравља организоваће ултразвучне прегледе дојке и мамографије, по потреби, за жене старије од 40 година и ПСА тест којим се открива тумор простате за мушкарце старије од 49 година.

Опширније

  • Датум креирања: .

Решење вишеденценијских проблема становника Кајмакчаланске улице

Коначним решавањем вишедеценијског проблема имовинско правних односа у Кајмакчаланској улици у МЗ „Селтерс“, заједничким напорима мештана и локалне самоуправе, почело је и решавање проблема путне инфраструктуре.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.