logo

Ерозија ауторитета

Претње, псовке, увреде и физички насртаји одавно су постали саставни део посла саобраћајне полиције. Током овог месеца приликом појачане контроле непоштовања прописа два полицајца су нападнута на дужности.

Почетком септембра полиција је појачала контролу саобраћаја на простору око Спортског центра и насеља "25. мај". Приликом ове контроле акценат је стављен на непоштовања саобраћајних прописа и непрописног паркирања. Колико обесни возачи страхују од полиције најбоље се видело у два случаја.

 

Тако је 15. септембра госпођа С.С (33) из Младеновца приликом сачињавања записника вређала саобраћајног полицајца и кренула колима ка њему, а сличан инцидент се догодио и два дана касније полицајки која је упозорила И.Д (56) да помери аутомобил који је зауставио на сред пута. Против ових лица поднете су пријаве за нарушавање Јавног реда и мира и ометање службеног лица у обављању послова безбедности.

Рано изјутра 14. септембра патрола је у улици Михаила Миловановића, зауставила возило Фолксваген џета. У аутомобилу су се налазили двојица момака Ђ.С и К.Б обојица стари 21 годину. Након легитимисања и прегледа возила у којем је нађена већа количина цигарета и друге робе, оба лица су приведени у просторије Полицијске станице. Саслушањем и крим обрадом приведених момака утврђено је да се ради о роби која је украдена у продавници у Сенаји. Такође је потврђено да је ухапшени двојац током лета извршио још неколико крађа обијањем продавница и аутомобила на територији општине Младеновац.

Полицијска станица Младеновац упозорава све учеснике у саобраћају да ће се због текућих и предстојећих пољопривредних радова на магистралним и регионалним наћи повећан број трактора. Полиција апелује на возаче трактора да не износе блато на коловоз, провере исправност светлосно-сигналних уређаја и да се придржавају саобраћајних прописа како не би били кажњени од стране саобраћајне полиције која ће у наредном периоду вршити појачану контролу саобраћаја.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.