logo

Актуелности

Нове школске табле у Дубони

 

Предузеће "Еxpert šped"- шпедиција, из Младеновца, донирало је средства за куповину четири беле школске табле које су постављене у издвојеном одељењу Основне школе "Момчило Живојиновић" у Дубони.

Издвојено одељење у Дубони "Страхиња Новаковић - Бане", матичне основне школе "Момчило Живојиновић", похађа 78 ученика у осам разреда. Захваљујући донацији младеновачке фирме "Еxpert šped"- шпедиција, у четири учионице замењене су школске табле.

Чланови Привременог органа Владан Глишић и Наташа Јовановић, захвалили су се у име градске општине Младеновац на донацији.

– На захтев директора школе и наставника, а верујем и на задовољство ученика, замењене су старе зелене табле са новим белим таблама. Искористили смо ову прилику да обиђемо школу и погледамо шта је још неопходно како би се унапредили услови и квалитет наставе у школи.

Трудићемо се да проблеме који постоје у издвојеним одељењима што пре решимо како би сва деца имала исте услове за похађање наставе – рекао је Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац.

Наташа Јовановић, члан Привременог органа, у име градске општине Младеновац, захвалила се фирми  "Еxpert šped" на вредној донацији.

– Верујем да ће деци ове табле помоћи у настави јер су прегледније и практичније од старих зелених табли. Ово је и врста подстицаја за сеоске школе како би у будућности имале што више ученике. Како смо данас чули из школе у Дубони ће вероватно бити и овогодишњи ђак генерације тако да је све то потврда улагања у сеоске школе и пре свега у ову децу – рекла је Јовановићева.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.