logo

Актуелности

Комисија за безбедност саобраћаја поклонила возачима комплете прве помоћи и друге обавезне опреме

altКомисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац спровела је акцију поделе комплета обавезне опреме.
Заједно са припадницима саобраћајне полиције Полицијске станице Младеновац. возачима је подељено 50 комплета у којима се налази прва помоћ, светлоодбојни троугао и светлоодбојни прслук.

"Веома је важно да возачи у аутомобилу поседују сву потребну опрему, као и да пакети прве помоћи буду у року трајања. Комисија за безбедност саобраћаја на путевима ГО Младеновац је препознала овај проблем и желимо да возачима укажемо на значај обавезне опреме. Такође, сем ове акције трудимо се да организујемо и низ других активности као што су едукације за наше најмлађе суграђане и родитеље, возаче пољопривредних машина и бициклисте. Једна од наших најважнијих активности свакако је подела дечијих аутоседишта и морам да истакнем да је од 1.1.2016. године до данас подељено приближно 2000 аутоседишта и да је свако дете које се родило у Младеновцу од тада добило аутоседиште", рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја.

Овом приликом надлежни су подсетили возаче да у аутомобилима морају имате комплете обавезне опреме како би били безбедни у саобраћају.

 

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.