• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Друштво
Младеновачки пензионери отпутовали на излет у Врдник
17. април 2019.

alt

Младеновачки пензионери отпутовали су на једнодневни излет у Бању Врдник, у оквиру пројекта једнодневних излета и дводневних путовања "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије".

 
Изложба меда и цвећа
16. април 2019.

alt

Друштво пчелара "Космај" организоваће 19. и 20. априла у градском парку традиционалну пролећну изложбу меда и других пчелињих производа, под називом "Дани пролећа". Ове године пчеларима ће се придружити и произвођачи цвећа, зимзеленог жбуња, лековитог биља и баштенске опреме са територије општине Младеновац и околних градова и општина.

 
Бајкери поново обрадовали децу
24. децембар 2018.

altМладеновачке бајкерке и бајкери, обучени у одела деда Мраза и Мразица, у суботу су посетили Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Младеновцу где су деци и корисницима ове установе поделили 40 новогодишњих пакетића.

 
Младеновчанин у Маутхаузену
10. мај 2018.

altМладеновчанин Драган Илић, син логораша из Маутхаузена, присуствовао је овогодишњој комеморацији поводом годишњице ослобођења логора.

 
Новогодишњи пакетићи младеновачких послодаваца
17. јануар 2017.

Унија послодаваца Србије - Послодавци Младеновца у сарадњи са градском општином Младеновац поделили су 150 новогодишњих пакетића. 

 
Супермајка из Велике Крсне
13. јануар 2017.

Члан Већа општине Младеновац, Сузана Васић обишла је Зорицу Митровић, самохрану мајку са осморо деце и уручила им новогодишње пакетиће и прехрамбене пакете, донације ЈКП "Младеновац" и Млекаре "Границе". 

 
"Базар отвореног срца" у Спортском центру
10. јануар 2017.

Младеновачки Геронтолошки центар и Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју организују забавно - хуманитарну манифестацију "Базар отвореног срца" која ће се одржати у суботу, 14. јануара у Спортском центру од 10,00 до 13,00 сати. 

 
Деда Мразеви на моторима обрадовали малишане
28. децембар 2016.

Преко тридесет младеновачких моторциклиста у оделима Деда Мразева однели су новогодишње поклоне малишанима из Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју у Младеновцу. 

 
Програм градског дочека Нове 2017. године "БЕОГРАДСКА ЗИМА"
21. децембар 2016.

Градски дочек Нове 2017. године, традиционална градска манифестација, одржаће се од 15. децембра 2016. до 15. јануара 2017. године, под покровитељством Града Београда. 

 
Признање младеновачком Црвеном крсту
20. децембар 2016.

На традиционалном новогодишњем пријему Института за трансфузију крви Србије одржаном у Старом двору, Црвени крст Младеновац добио је Златну плакету - шампион солидарности за највећи број давалаца крви у летњој кампањи 2016. године. 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 4