logo

Друштво

Новогодишња изложба корисника Дневног боравка

 

Традиционална новогодишња изложба радова корисника из младеновачког Дневног боравак за децу и омладину ометену у развоју одржана је данас у холу зграде градске општине Младеновац. 

Председник Привременог органа, Владан Глишић, посетио је данашњу изложбу где је особљу и корисиницима пожело здравља и успеха у новој 2016. години. Глишић је рекао да изложба најбоље осликава сву преданост особља, корисника и родитеља, као и разних установа и појединаца који подржавају рад Дневног боравка.

– Ово је леп пример укључења младих у свакодневан живот и предпразнични живот града, а општина Младеновац је увек подржавала рад Дневног боравка. Нама је задовољство кад год можемо да угостимо наше суграђане и сигуран сам да ће наша сарадња у наредним годинама бити још боља – поручио је Глишић. 

Данашња изложба била је пре свега афирмативног карактера, али уједно и прилика за прикупљање новчаних средстава за куповину дидактичког материјала који се користи у радно-окупационој терапији. Иначе, Дневни боравак је ове године прославио десетогодишњицу постојања. У боравку раде дефектолози, радни терапеути, неговатељи и медицинско особље. Поред дефектолошког и радно-окупационог третмана, корисницима се пружа и примарна здравствена заштита. Боравак има 39 корисника различитог степена и врсте ометености, а изложбе се организују у циљу афирмације рада установе и укључивања младих у ширу друштвену заједницу.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.