logo

Образовање

Припремна настава за факултете

 

Нешто више од два месеца младеновачки средњошколци похађају бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за предстојеће пријемне испите на факултете који их очекују већ крајем следећег месеца.

Градска општина Младеновац организовала је за средњошколце бесплатну припремну наставу из српског језика и математике која се од 12. марта одржава сваке суботе у просторијама Школе за одрасле у Младеновцу.

Чланови Привременог органа, Владан Глишић и Наташа Јовановић, обишли су данас полазнике припремне наставе и пожелели им успеха на пријемним испитима.

Глишић је ученицима пожелео да упишу жељене факултете.

– Желим вам да што више стекнете знања јер вас очекујемо за пар година кад завршите факултете, а наша је обавеза да обезбедимо радна места. Пуно успеха и само напред – рекао је Глишић.  

Наташа Јовановић, члан Привременог органа и захвалила се професорима који су подржали акцију општине. 

– Верујем да вам је ова настава користила јер су заиста били врхунски професори из оба предмета. Желимо вам да то знање употребите на пријемном и да сви положите испит на факултету који желите. Циљ нам је да што више суграђана буде образовано како би тим знањем допринели свом граду.

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.