logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Додела Уговора избеглим лицима за пакете грађевинског материјала

На основу Јавног позива Комесаријата за избеглице и миграције и Градске општине Младеновац у великој сали општине организована је додела Уговора избеглим лицима за набавку пакета грађевинског материјала.

На Јавни позив пријавило се девет особа, а Комисија је, након увида у документацију и извештаја, утврдила да њих шесторо испуњава услове и донела одлуку о додели пакета помоћи. Вредност пакета грађевинског материјала је од 184.000,00 до 550.000,00 динара.

Избеглим лицима је од 2016. до 2020. године додељено 22 сеоска домаћинства са пакетима грађевинског материјала, 20 пакета грађевиског материјала и 27 пакета екомског оснаживања породица.

Интерно расељеним лицима је за четири године додељено 17 сеоских домаћинства са пакетима грађевинског материјала и 8 пакета грађевиског материјала.

Сваке године додељује се и помоћ у виду хуманитарних пакета хране, огрева и једнократне новчане помоћи за социјално угрожена лица. За 2020. годину поднет је захтев Комесаријату за избеглице за доделу средстава за огрев и једнократну новчану помоћ.

Ugovorizaizbeglice2
Ugovorizaizbeglice3
Ugovorizaizbeglice4
Ugovorizaizbeglice5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.