logo

Буди своја најбоља инвестиција: Припремна настава за упис на факултете и високе школе

Градска општина Младеновац, девету годину заредом, реализује пројекат „Буди своја најбоља инвестиција“, у оквиру којег се за средњошколце организује бесплатна припремна настава из српског језика и књижевности и из математике за упис на факултете и високе школе.


Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, уручио је матурнатима пригодне поклоне и пожелелео им успешан рад и добре резултате на пријемним испитима.


„Желим вам све најбоље у даљем школовању, да марљивошћу и радом испуните своје снове, а ми ћемо се потрудити да, када завршите факултете, преузмете одговорност у разним областима и да заједно креирамо будућност наше општине“, рекао је Глишић, и додао да је за ових девет година припремну наставу похађало више од 600 ученика, од којих су многи завршили школовање и почели да раде у свом граду.


Припремна настава се одржава у Техничкој школи, сваке суботе, осим Васкршњег викенда, у времену од 10 до 11.30 сати и траје 15 недеља. Часове из српског језика и књижевности држи професорка Јелена Стефановић, а из математике професор Радмило Гајић.

Pripremna1
Pripremna2
Pripremna3
Pripremna4
Pripremna5

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.