logo

Актуелности

Бесплатне саднице за грађане

 Градска општина Младеновац обезбедила је сто садница белог јасена које ће бити бесплатно подељене грађанима. Младеновчани који желе да оплемене свој животни простор младе саднице белог јасена могу да преузму у петак, 16. априла на платоу испред Спортско-рекреативног центра „Љубомир Ивановић – Геџа“ у 10 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Радни састанак са градоначелником Београда

 Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић одржао је данас састанак са председником општине Младеновац Владаном Глишићем, на којем су се водили разговори о кључним пројектима који су важни за Mладеновац. Најважнији од њих је пројекат Макиш–Младеновац, али и бројни еколошки пројекти од великог значаја за живот житеља Младеновца.

Опширније

  • Датум креирања: .

Бесповратно суфинансирање иновативних идеја

 До 29. априла у 15 часова отворен је јавни позив Републичког фонда за иновациону делатност за доделу бесповратних средстава за развој иновативних производа, услуга и технологија у оквиру Програма раног развоја и Програма сарадње науке и привреде.

Опширније

  • Датум креирања: .

У Младеновцу прву дозу вакцине примило дванаест хиљада људи, а ревакцинисано осам хиљада

  Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић обишао је данас пункт за вакцинацију у Месној заједници Јагњило у општини Младеновац. Како је том приликом прецизирао, на територији ове месне заједнице постоје два стална простора за вакцинацију и три мобилна пункта.

Опширније

  • Датум креирања: .

Имунизација на вакциналним пунктовима у селима и младеновачком Дому здравља одвија се по плану

 Младеновачки Дом здравља и Градска општина Младеновац континуирано ораганизују имунизацију грађана у Дому здравља и на вакциналним пунктовима у приградским и сеоским месним заједницама. Вакцинација се обавља без заказивања, а занитересованост грађана је велика. Претходна два дана екипе медицинских радника Дома здравља обављале су вакцинацију и ревакцинацију становника у месним заједницама Међулужје, Велика Иванча, Селтерс и Пружатовац.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.