logo

Актуелности

Актуелности

Представљен научни рад из области археологије

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и члан Већа Зоран Јоцић, на пријему који је организован у малој сали општине, разговарали су са ауторима научног рада из области археологије који је назван "Технологија коштане индустрије са ранонеолитског налазишта Баташево" др Немањом Марковићем, научним сарадником Археолошког института у Београду и Велибором Катићем, вишим кустосом Музеја Града Београда.

Опширније

  • Датум креирања: .

Заседао штаб за ванредне ситуације

На данашњој 1. седници Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац, коју је сазвао командант штаба и председник ГО Младеновац Владан Глишић, усвојен је предложени дневни ред.

Опширније

  • Датум креирања: .

Божићна честитка

Поштовани суграђани,

желим вам да најрадоснији празник Христовог рођења проведете са најближима у здрављу, миру и духовном благостању. Нека нас вера у Бога и овај празник љубави и праштања подсети на непролазне вредности заједништва и подстакне на међусобно разумевање, поштовање, толеранцију и љубав према ближњима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана једанаеста седница Већа

На основу члана 40. став 1. Статута градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", бр. 40/10-пречишћен текст, 38/13 и 82/19), члана 5. став 1. и члана 8. Пословника Већа градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 103/20), сазивана је:

            11. седница Већа градске општине Младеновац за 5.1.2021. године (уторак) у сали Скупштине градске општине Младеновац, са почектом у 11 часова.

Опширније

  • Датум креирања: .

Новогодишња и Божићна честитка

Драги пријатељи,

протекла година нас је научила да будемо бољи и племенитији људи, да будемо солидарни и одговорни.

Желим вам у Новој години много среће, здравља и успеха, да негујете стара и стичете нова пријатељства, а изнад свега да будете са онима које волите и који вас воле.

Опширније

  • Датум креирања: .

Деци ромске националности уручени новогодишњи пакетићи

Чланица Већа Градске општине Младеновац ресорно задужена за социјална питања, националне мањине, уанпређење и заштиту људских и мањинских права Сузана Васић и чланови Мобилног тима за инклузију Рома општине Младеновац обрадовали су данас децу ромске националности новогодишњим пакетићима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Срећни празници свим учесницима у саобраћају

Возачи које је данас зауставила патрола саобраћајне полиције у Младеновцу, били су пријатно изненађени. Они који су поштовали саобраћајне прописе добили су од Комисије за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац симболичне поклоне, пакете прве помоћи, блутут слушалице, светлорефлектујуће троуглове и прслуке.

Опширније

  • Датум креирања: .

Хуманитарна акција за помоћ оболелој суграђанки

Хуманитарно удружење “Бисерно срце”, ЖФК “Херој” Јајинци и ЖФК “Десетка” из Звечке, у сарадњи са Градском општином Младеновац, организовали су хуманитарну акцију шутирања пенала на мини пич терену Спортског центра “Љубомир Ивановић – Геџа”.

Опширније

  • Датум креирања: .

За безбеднији саобраћај - уређена зона основне школе "Момчило Живојиновић"

На иницијативу Комисије за безбедност саобраћаја Градске општине Младеновац Секретаријат за саобарћај Града Београда урадио је нови пројекат зоне Основне школе „Момчило Живојиновић“.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.