logo

Актуелности

Изабрана Комисија за пројекте НВО и спортских клубова

Изабрана Комисија за пројекте НВО и спортских клубоваОпштинско веће градске општине Младеновац данас је изабрало трочлану Комисију за избор програма НВО и млађих селекција спортских клубова који ће се финансирати из буџета градске општине Младеновац за ову годину – Комисија ће одлучивати о финасирању програма за која се средства не расподељују путем конкурса. Једногласном одлуком Већа, чланови Комисије за избор програма невладиних организација и млађих селекција спортских клубова који ће се финансирати из буџета градске општине Младеновац за 2011. годину, а која средства се не расподељују путем конкурса су :

1. Дејан Чокић
2. Иван Јанковић
3. Зоран Милетић

Комисија ће имати задатак да ценећи програме достављене од стране невладиних организација и спортских клубова, остварене резултате у претходној години, постојање ургентних потреба поменутих удружења и ангажовање младих са територије општине Младеновац донесе Одлуку о расподели средстава.

Једногласном одлуком Општинског већа данас је усвојен и Предлог закључка којим се даје позитивно мишљење на Извештај Републичког хидрометеоролошког завода РС о функционисању система одбране од града на територији радарског центра "Букуља" за период 15.4.-15.10.2010. године.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.