logo

Актуелности

Веће усвојило ребаланс буџета

На данашњој седници Већа градске општине Младеновац усвојено је више тачака које ће се наћи пред одборницима предстојећег скупштинског заседања. Између осталог, већници су усвојили и предлог ребаланса овогодишњег буџета.

Осим ребаланса буџета Веће се позитивно изјаснило и о Извештају о извршењу буџета током осам месеци ове године, као и о шестомесечном Извештају о раду Општинске управе, који укључује и Извештај о привреди у Младеновцу.

Све тачке су усвојене без расправе и једногласно, осим предложених измена и допуна Одлуке о Јавном правобранилаштву. Код гласања о овој тачки уздржана је била Драгана Лукач-Зечевић.

Веће је данас усвојило и измене и допуне Програма уређења грађевинског земљишта, као и Ребаланс програма пословања ЈП "ДИП". Усвојен и предлог Скупштини за именовање нове Изборне комисије.

Већници су одбили две жалбе упућене на закључке Одељења за комуналне, грађевинске и послове заштите животне средине. Тако су као неосноване, одбијене жалбе предузеће "Војиновић-комерц" од 8. септембра 2011. и жалба Александра Грчића од 7.9.2011. године. Беће се позитивно изјаснило о Извештају о раду система противградне одбране на подручју Радарског центра "Букуља" за период од 15.4 до 15.7. 2011. године.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.