logo

Актуелности

Репрезентација Србије победник Геџиног меморијала

У младеновачком Спортском центру одржан је 37. Међународни меморијални турнир у рвању грчко-римским стилом „Љубомир Ивановић Геџа” за сениоре, у организацији Рвачког клуба „Љубомир Ивановић Геџа”, под покровитељством , Министарства омладине и спорта Републике Србије, Градске општине Младеновац, Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, Спортског савеза Младеновца и Рвачког савеза Србије.


Победник 37. Међународног рвачког меморијала је екипа Србије, а на турниру су учествовале и репрезентације Мађарске, Хрватске, Грчке, Бразила, Северне Македоније и Русије.


Промотери турнира били су некадашњи олимпијски шампион у рвању Давор Штефанек и Дарко Анић, некадашњи фудбалер „Црвене звезде” и капитен „Брижа”.


Љубомир Ивановић Геџа био је легендарни рвачки тренер који је оставио је неизбрисив траг у југословенском и српском рвању – Младеновчанин из Ковачевца са 9 олимпијских медаља, тренер рвачке репрезентације Југославије. Геџа је начинио рвање најтрофејнијим југословенским спортом свих времена.

Rvanje1
Rvanje2
Rvanje3
Rvanje4
Rvanje5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.