logo

Актуелности

Веће за избор новог правобраниоца

Чланови Већа градске општине Младеновац на данашњој ванредној седници једногласно и без расправе су подржали разрешење старог и избор новог Jавног правобраниоца градске општине Младеновац.

На данашњем дневном реду гласало се о две тачке, обе везане за Јавно правобранилаштво ГО Младеновац.

Првом тачком, Предлогом Одлуке о изменама и допунама Одлуке о Јавном правобранилаштву градске општине Младеновац, предвиђа се да убудуће "Јавни правобранилац има 2 заменика".

У образложењу се, између осталог, наводи да се одлука " ... намеће као неминовност због великог броја предмета које овај орган има у свакодневном раду а из чега произилази захтев за већом ефикасношћу како би се на што кавалитентнији начин обављали послови из делокруга рада јавног правобранилаштва"

Другом тачком, Предлог Закључка којим се утврђује Предлози Решења о разрешењу јавног правобраниоца градске општине Младеновац и о постављењу јавног правобраниоца градске општине Младеновац, Веће предлаже разешење дужности досадашњег општинског правобраниоца Весне Милић Сјеран, а постављање Драгана Томићевића, дипломираног правника, за новог јавног правобраниоца градске општине Младеновац.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.