logo

Актуелности

Весели Васкрс у Спортском центру

 

 

Поводом великог хришћанског празника Ускрса, Спортски центар "Љубомир Ивановић - Геџа", организује традиционалну манифестацију "Весели Васкрс" у недељу 12. априла са почетком у 10 часова, у холу Спортског центра.

Организатор најављује низ занимљивих активности, отуда и позив суграђанима да са децом посете Спортски центар у недељу 12. априла. Директор Спортског центра, Борис Боснић каже да је предвиђено такмичење у туцању ускршњим јајима која су обезбеђена за све учеснике и биће подељена на дан одржавања манифестације.

- У склопу програма своје тачке ће имати и ученици ОШ "Свети Сава" из Младеновца који ће извести фолклорну тачку, после чега је планирано такмичење у караоке певању и на крају такмичење у туцању јајима по куп систему. Правила такмичења ће бити учесницима предочена на дан одржавања манифестације - каже Боснић и додаје да су за прва три места обезбеђене пригодне награде.

- Прва награда је сезонска карта за базен. Друга награда је месечна карта за базен и трећа награда је десетодневна карта за базен. Цела манифестације ће бити испраћена музиком и надамо се добрим расположењем свих присутних. Манифестација је намењена деци, али и свим суграђанима који желе својим присуством да увеличају овај догађај - рекао је Боснић и позвао све Младеновчане да посете ову манифестацију.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.