logo

Актуелности

Потписан уговор за обнову ОШ "Свети Сава"

 

Представници градске општине Младеновац и предузеће Југоградња д.о.о. из Београда потписали су уговор о извођењу радова на обнови Основне школе "Свети Сава" у Младеновцу.

Уговор вредан 26.245.673 динара са ПДВ-ом, данас су потписали у име наручиоца радова, градске општине Младеновац, Владан Глишић, председник Привременог органа, а у име извођача радова Југоградње д.о.о. из Београда, Ненад Радоњић.

Фирма Југоградња д.о.о. из Београда, изабрана је на јавном конкурсу као најповољнији понуђач за извођење посла на инвестиционом одржавању објекта, реконструкцији хидрантске мреже у објекту и реконструкцији дела канализационе мреже око објекта ОШ "Свети Сава". Извођач радова се обавезује да уговорене радове изведе у року од 60 календарских дана од дана увођења у посао.

 

Градска општина Младеновац кандидовала је пројекат обнове ОШ "Свети Сава" код Канцеларије за управљање јавним улагањима као обејкат који је претрпео штету у поплавама. После изласка надлежен комисије на терен и снимање оштећења на школи, добијена су средства за обнову инфраструктуре, на основу којих је градска општина Младеновац расписала јавни конкурс.

Како је на данашњем састанку речено, због природе посла и обимности радова, посао ће највероватније почети током предстојећег летњег распуста.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.