logo

Актуелности

Одржана прва седница Већа

 

На првој седници Већа ГО Младеновац усвојено је више тачака које ће се наћи на предстојећој седници општинске Скупштине. Између осталог, већници су усвојили и нацрт буџета за 2016. годину.

Усвојеним нацртом Одлуке о буџету градске општине за 2016. годину предвиђена је буџетска структура која у основном делу износи 561.737.415,00 динара који се увећава за износ социјалних доприноса од 3.212.932,00, износ трансфера са других нивоа власти од 122.622.344,00 и нераспоређени вишак из ранијих година од 27.559.042,00 динара, што у укупном износу предложеног нацрта буџета износи 715.131.733,00 динара.

Веће је дало сагласност на ребаланс 4 Програма пословања ЈП "ДИП Младеновац".

Како тренутним директорима јавних предузећа истиче в.д. статус, на данашњој седници су усвојене су одлуке о покретању јавних конкурса за избор директора ЈКП "Младеновац", ЈП "ДИП Младеновац" и ЈКП "Пијаце Младеновац". Усвојен је и састав Комисије која ће разматрати приспеле пријаве, а коју ће сачињавати Мирјана Симовић, Спасо Јанић, Јово Милак, Милорад Павловић и Сања Ђурђевић.

Једногласно је усвојен и нацрт одлуке о расписивању јавног конкурса за место заменика начелника Управе градске општине Младеновац. Како је на седници речено, услови за избор заменика начелника биће прописани јавним конкурсом, а само постављење врши Веће. Заменик начелника се бира на период од пет година. Комисију која ће спроводити овај јавни конкурс сачињаваће Весна Милић Сјеран, Душанка Обрадовић и Сузана Васић.

Данас је усвојен и нацрт Решења о саставу Комисије за јавна признања Скупштине градске општине Младеновац. Усвојен је предлог да председник Комисије буде Наташа Јовановић (заменик Бранко Милорадовић), члан Јасмина Чабрило (заменик Снежана Живанић), члан намесник Жељко Ивковић ( заменик Дејан Ивковић), члан Дејан Степановић (заменик Горица Ђорђевић) и члан Снежа Павићевић (заменик Снежа Јањић).


Д Н Е В Н И    Р Е Д

1. НАЦРТ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2016. ГОДИНУ
2. НАЦРТ РЕШЕЊА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА РЕБАЛАНС IV ПРОГРАМА ПОСЛОВАЊА ЈП "ДИП МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ ЗА 2016. ГОДИНУ
3. НАЦРТ ОДЛУКЕ О СПРОВОЂЕЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА ЈП "ДИП МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ
4. НАЦРТ ОДЛУКЕ О СПРОВОЂЕЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА ЈКП "МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ,
5. НАЦРТ ОДЛУКЕ О СПРОВОЂЕЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА ЈКП "ПИЈАЦЕ МЛАДЕНОВАЦ", МЛАДЕНОВАЦ
6. НАЦРТ РЕШЕЊА О ОБРАЗОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ КОНКУРСА ЗА ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ГРАДСКА ОПШТИНА МЛАДЕНОВАЦ
7. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ПОСТАВЉЕЊЕ ЗАМЕНИКА НАЧЕЛНИКА УПРАВЕ ГО МЛАДНЕОВАЦ, СА ТЕКСТОМ КОНКУРСА
8. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ПОСТАВЉЕЊЕ ЗАМЕНИКА НАЧЕЛНИКА УПРАВЕ ГО МЛАДЕНОВАЦ
9. НАЦРТ РЕШЕЊА О ОБРАЗОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНА ПРИЗНАЊА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ
10. РАЗНО

Информативно Вам достављам:
- ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ ДОДЕЛИ УГОВОРА ПО ЈАВНОЈ НАБАВЦИ РЕКОНСКРУКЦИЈА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У КОСМАЈСКОЈ УЛИЦИ
- ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ЗАКЉУЧЕЊУ ОКВИРНОГ СПОРАЗУМА У ПОСТУПКУ ЈАВНЕ НАБАВКЕ КАНЦЕЛАРИЈСКОГ МАТЕРИЈАЛА
- ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ПОКРЕТАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ ГОРИВА ЗА СЛУЖБЕНА ВОЗИЛА


  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.