logo

Актуелности

Комеморација поводом смрти др Слободана Недића

 

Комеморација преминулом специјалисти ургентне медицине, доктору Слободану Недићу одржана је данас у сали "др Елси Ингилс". Комеморацију је оргазнизовао младеновачки Дом здравља у којем је покојни др Недић радио као начелник Службе за хитну медицинску помоћ. 

На данашњем комеморативном скупу, родбина, колеге, пријатељи и суграђани опростили су се др Слободана Недића који је јуче преминуо у Младеновцу. Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је одласком доктора Недића наш град изгубио много. 

- Изгубили смо пре свега правог народног лекара који себе није штедео на послу, који је увек више мислио на здравље пацијента него на своје здравље. Био је човек који нас је добро познавао, добро осећао и са једном, несвакидашњом ширином разумевао. Докторови савети били су незаборавни јер је у њима било уткано велико познавање наше нарави и нашег колективног менталитета. Мало је људи чији губитак осећа цела заједница као што ће у годинама које долазе колектив Дома здравља и цео Младеновац осећати одлазак нашег доктора Недића. У своје лично име и у име грађана Младеновца, породици и родбини доктора Слободана Недића желим да изјавим саучешће. Нека му је вечна слава и хвала - рекао је Глишић.

 

Поводом Дана општине Младеновац, Скупштина градске општине Младеновац ове године је доделила Слободану Недићу општинско признање Повеља градске општине Младеновац у области здравствене заштите.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.