logo

Актуелности

Видео надзор у ОШ "Бора Лазић" у Влашкој

altГрадска општина Младеновац финансирала је набавку и уградњу видео надзора у Основној школи "Бора Лазић" у Влашкој.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање и развој школства, Дејан Степановић, обишли су школу у Влашкој где су са директорком Виолетом Нинковић резговарали о потребама за инвестиционим улагањем у објекат.

Глишић је рекао да је приоритет градске општине Младеновац безбедност ученика.

- Обећали смо да ћемо у све школе увести видео надзор и ево то обећање је испуњено и у школи "Бора Лазић" у селу Влашка. Разговарали смо са директорком школа, неки проблеми су краткорочни, неки дугорочни. Главни проблем је што школа нема фискултурну салу, тај проблем је пред нама и морамо да га решимо у следећој години. Видећемо да ли ће то бити балон сала или ћемо кренути у пројекат за изградњу сале, то зависи од стручних људи и расположивог новца. Мислим да је школа добро одржавана али увек постоји потреба за инвестицијама. Потрудићемо се да оградимо школско двориште и средимо само двориште, видећемо да ли асфалтирањем или бетонирањем - најавио је Глишић.

Виолета Нинковић, дирекоторка школе, рекла је да видео надзор даје сигурност управи школе. Она је нагласила да је школа стара, саграђена 1963. године и да постоји потреба за улагањем као и у издвојеним одељењима у Америћу и Сенаји.

Представници општине Младеновац боравили су и у радној посети Основној школи "Коста Ђукић".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.