logo

Актуелности

Помоћ при одабиру средње школе

altМатуранти основних школа имају прилику да се на данашњем Сајму образовања упознају са понудом средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда. Сајам се одржава у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати.

Ученицима су се представиле Гимназија и Техничка школа из Младеновца, Економска школа и Машинска школа "Космај" из Сопота, Прва приватна Угоститељско-туристичка школа и Средња школа "Дрво арт" из Београда, Средња школа "Краљ Петар Први" из Тополе и Економско-угоститељска школа "Слободан Минић" из Аранђеловца. Наставници и ученици су на својим штандовима делили брошуре, приказивали видео презентације и одговарали на питања ученика. Сајам су посетили чланови Већа градске општине Младеновац, Сузана Васић и Гордана Димитријевић Бјеличић, који су будућим средњошколцима пожелели да упишу жељене школе.

Члан Већа, Сузана Васић, захвалила се члановима тима за професионалну орјентацију ОШ "Момчило Живојиновић" који годинама уназад успешно организују Сајам образовања и тако афирмишу образовне интитуције и само образовање.

- Ово је прилика за наше основце и њихове родитеље да се упознају са програмима средњих школа из Младеновца, Сопота, Београда, Аранђеловца и Тополе и лакше донесу одлуку у којој средњој школи ће наставити образовање. Неке програме представили су наставници и професори, а неке и сами ученици. Драго ми је да је Сајам је изузетно посећен и да ђаци имају прилику да добију све корисне информације о средњим школама. Надам се да ће сваке следеће године бити све више школа које ће се представљати у Младеновцу, а ученицима желим да се спреме за упис и да упишу жељене школе - рекла је Васићева.

alt   alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.