logo

Актуелности

Шампиони из Младеновца

altЧетворо корисника Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју освојили су медаље на недавно одржаним Међународним спортским игарама особа са инвалидитетом "Београд опен".

Ово је било прво учешће корисника из младеновачког Боравка на једном међународном спортском такмичењу на којем је наступило двадесет земаља са 700 такмичара, а четворо суграђана који су учествовали достојно су представили наш град.

Младеновчани су се надметали у атлетици те је тако Вук Павловић освојио сребрну медаљу на 60 метара, Радоје Ђорђевић сребро на 100 метара, Иван Ђурић бронзу на 100 метара и Влада Дробац диплому за прво место на 60 метара.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа, Сузана Васић, угостили су данас наше такмичаре из Дневног боравка. Глишић је честитао деци на освојеним медаљама и обећао помоћ општине и на предстојећим такмичењима док је Васићева најавила да ће општина Младеновац кроз пројекте посветити посебну пажњу посветити особама са инвалидитетом.

altРуководилац Дневног боравка, Снежана Живанић захвалила се градској општини Младеновац и Спортском савезу на помоћи у припремама за ово такмичење.

- Имали смо тренера који је лиценциран за рад са младима који имају посебне потребе. Ове године смо се одлучили само за атлетику јер смо имали кратак рок за припрему, а следеће године ћемо учествовати у пливању, бацању кугле и скоку у даљ - рекла је Живанићева.

Градска општина Младеновац даровала је шампионе кацигама за бициклисте и дуксерицама.

.

.

.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.