logo

Актуелности

Састанак са грађанима из "Керамичког насеља"

altПосле прошлонедељног збора грађана на којем су изнели проблеме, грађани из улице Савића млин, данас су имали састанак са представницима градске општине Младеновац.

Грађани из овог дела града изнели су проблеме које имају од којих је највећи плављење због враћања воде из канализационе мреже на коју су повезани, а које припада предузећу "Керамика". Како је објаснио Владета Лучић, директор ЈКП "Младеновац", није могуће превезивање ове мреже на градску због висинске разлике већ је потребно да се уради нова канализациона линија. Договорено је да се почне израда пројекта канализационе мреже како би се у 2019. години определила средства за изградњу канализационе мреже и реконструкције прикључака.

На данашњем састанку којем су присуствовали Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Владета Лучић, директор ЈКП "Младеновац" и Миодраг Игњатовић, начелник Одељења за инвестиције и инфраструктуру, договорено је да се током 2019. године изврши замена азбестних цеви на водоводној мрежи, асфалтира улица, замене сијалице на јавној расвети и реше остали комунални проблеми према договореној динамици.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.