logo

Актуелности

Младеновац на "Сајму за треће доба"

altГрадска општина Младеновац представила се на манифестацији "Сајам за треће доба" који се одржава у Београду под слоганом "Град у коме године имају будућност".

На сајму који организује град Београд представљене су бројне погодности за припаднике трећег доба које су понудиле и градска предузећа и општине. Посетиоци могу да провере своје здравље, добију корисне савете, богату понуду услуга и робе, али и да се друже, забављају, изађу из усамљености, потраже и пронађу нешто ново и корисно за себе.

Градска општина Младеновац се представила са Удружењем "Од предака за будућност" из Влашке чији чланови су изложили текстилне производе, храну и пиће и остале рукотворине. Сајму су присуствовале чланице Већа ГО Младеновац, Сузана Васић и Гордана Димитријевић Бјеличић.

Такође, на сајму се одржају бројна предавања са темама о здрављу, путописима, здравој исхрани, књижевности, промоције излагача, представљање активности удружења сениора и стваралаштва старијих, као и предавања о томе како задржати физичку и менталну виталност.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.