logo

Актуелности

Веће одбило приговор на избор начелника

Веће одбило приговор на избор начелникаНа данашњој 4. ванредној седници Општинског већа, већници су једногласно и без расправе донели решење о одбијању пригвора Светлане Кече на решење Општинског већа око избора начелника Општинске управе чиме је окончан процес избора начелника Општинске управе.

На прошлој седници Веће је након објављеног јавног конкурса у листу "Данас" од 12. децембра 2008. године на који се пријавило два кандидата, увидом у приложену документацију једногласно поставило Мирјану Симовић, дипломираног правника из Младеновца, за начелника Општинске управе. На јавни конкурс се пријавила и Светлана Кеча, дипломирани правник из Младеновца, али разматрањем тражених и приложених конкурсних докумената Комисија је утврдила да је њена пријава непотпуна.

Под тачком разно, председавајући, Бранислав Јовановић, је обавестио Веће о захтеву за помоћ од 80.000 динара, Рукометног клуба "Младеновац" ( за играче `95 годиште) који је добио позив за учешће на Међународном турниру у Словачкој 3. – 6. јануара 2009. године. Веће је једногласно одобрило овај захтев који ће се финансирати из резервисаних средстава "ДИП – Младеновац".

Такође, изнет је и захтев Туристичко тарнспортног предузећа "Атлас", Младеновац, за превоз играча млађих селекција ФК "Младеновац" и КК "Младеновац" у износу од 178.500. динара, као и за превоз ФК "Младеновац" у износу од 370.547,10 динара. Са исте позиције као и претходни захтев Веће је одобрило да се исплате тражена средства.

На крају заседања имали смо и две новогодишње честитке, најпре је члан Већа, Драган Маркоавић, пожелео свим грађанима Општине Младеновац и Општинског већа новогодишње и божићње празнике, а затим је Бранислав Јовановић у име Општинског већа исто пожелео свим грађанима Младеноваца. Хвала.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.