logo

Актуелности

Одржана ванредна седница Општинског већа

Одржана ванредна седница Општинског већаНа данас одржаној седмој ванредној седници Општинског већа једногласно су усвојене све тачке дневног реда. Већници су као прву тачку разматрали Предлоге решења којим се усвајају приговори поднети на Одлуку о избору млађих селекција спортских клубова који се финансирају из буџета општине Младеновац у 2009. години. Тако су усвојени приговори следећих клубова :

Теквондо клуба "KWON" из Младеновца, ФК "Космајац" из Кораћице, Пливачког клуба "Младеновац" , O.K. "SMASH" из Младеновца, Клуба Америчког фудбала "Мladenovac Forestlanders" из Кораћице, Планинарско скијашког клуба "Космај" Младеновац, Карате клуба "Младеновац" , ОФК "Студент" из Младеновца, УСР "Милорад Павловић – Мића" из Младеновца, Карате клуба "Селтерс", ФК "Слога" Границе из Младеновца – Границе, ФК "Шепшин" из Шепшина, Клуба ритмичко спортске гимнастике "МИСС" из Младеновца, Омладинског тениског клуба "Младеновац" из Младеновца, Атлетског клуба "Младеновац" , ФК "Мaрковац" из Марковца, Спортског клуба "Бубамара" из Младеновца, Рвачког клуба "Љубомир Ивановић - Геџа" из Младеновца, Кик-бокс клуба "Младеновац" и ФК "Рабровац" из Рабровца.

Општинско веће је усвојило и :

II. Закључак којим се утврђује Предлог Одлуке о начину финансирања пројеката, активности и програма унапређења пољопривреде на територији градске општине Младеновац из буџета градске општине Младеновац.

III Закључак којим се утврђује Предлога Решења о промени назива улице у селу Рајковац, који је утврдила Комисија за одређивање назива улица и тргова Скупштине градске општине Младеновац на 2. седници Комисије, одржаној 6.2.2009. године.

IV Закључак којим се утврђује Предлога Решења о промени назива улице у КО Варош Младеновац, који је утврдила Комисија за одређивање назива улица и тргова Скупштине градске општине Младеновац на 2. седници Комисије, одржаној 6.2.2009. године.

V Закључак којим се прихвата Информација Министарства унутрашњих послова Републике Србије – Сектор за заштиту и спасавање - Управе за заштиту и спасавање у Београду, о стању заштите од пожара на територији Градске општине Младеновац за 2008. годину.

VI Закључак којим се даје позитивно мишљење на Извештаја Републичког хидрометеоролошког завода РС о функционисању система одбране од града на територији радарског центра "Букуља" за период 15.4-15.10.2008. године.

VII Разматрање Предлога Закључка којим се утврђује Предлог решења о стављању Ван снаге решења Скупштине градске општине Младеновац бр. 9-006-1-7/10/2008-I од 12.11.2008. године којим се даје сагласност на Одлуку Управног одбора ЈП "ДИП Младеновац" Младеновац број 2762/4 од 19.9.2008. године о преносу основних средстава на оснивача општину Младеновац са књиговодственим вредностима на дан 1.1.2008. године.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.