logo

Актуелности

Аутоседиште и 20.000 динара за свако новорођено дете у Младеновцу

alt

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац почела је поделу новог типа дечијих аутоседишта. Више од стотину родитеља новорођених беба добило је на поклон аутоседишта намењена деци од 9-36 кг.

„Ово је наставак наших редовних активности у циљу повећања безбедности деце у саобраћају. Данас смо први пут делили седишта категорије 1/2/3, а која могу да користе деца од 9-36 кг. За овај тип седишта определили смо се јер смо приметили да родитељи често занемарују неопходност коришћења седишта категорије 3, такозваних „бустер“ седишта. На овај начин покушавамо да повећамо свест родитеља о томе колико је значајно да дете током читавог одрастања користи аутоседиште одговарајуће категорије“ рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја и додао да родитељи, поред аутоседишта, од општине Младеновац за свако новорођено дете добијају и по 20000 динара.

Доделе аутоседишта ће се одвијати континуирано, а родитељи могу погледати услове и преузети обрасце захтева на следећем линку: https://www.mladenovac.rs/index.php/component/content/article/3996

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.