logo

Актуелности

Радови у Спортском центру

alt


Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је радове у Спортско -€“ рекреационом центру "Љубомир Ивановић - Геџа"€ у којем су у току радови на реконструкцији малог базена.

Глишић је изразио задовољство квалитетом посла који је до сада обављен и уједно најавио да ће Спортски центар конкурисати за средства код Министарства омладине и спорта са пројектом реконструкције велике спортске хале уз комплетну санацију крова и паркета што би омогућило организацију такмичења међународног карактера у овој младеновачкој установи. Глишић је изразио наду да ће мали базен почети са радом најкасније за два месеца на велико задовољство, пре свега, наших млађих суграђана.

Директор Спортског центра, Милић Млађан, најавио је да ће по завршетку радова базен радити даноноћно. Он је нагласио да се ради комплетна реконструкција која је обухватила и постављање нових компоненти и инсталација, реновирање свлачионица, али и постављање нове спољашње изолације и набавку клима коморе за базене која ће мењати ваздух од 6 до 8 пута за сат времена, што је основни предуслов за функционисање затворених базена.

"Тако функционалан затворени базен омогућиће и реализацију идеје о повратку часа физчког у оквиру којег би се организовало пливање два пута недељно за децу од првог до четвртог разреда.Такође, радићемо и са школама пливања за основни и за напредни ниво"€, рекао је Млађан.

Подсетимо, у оквиру радова на реконструкцији до сада је уређен коплетан плафон од уласка из главног хола ка хидро блоку, постављена изолација и лед расвета. Урађена је изолација спољашњег зида и завршена фасада. Зазидани су велики прозорски оквири и постављена нова столарија, постављени термоизолациони панели дебљине 12цм на цео зид који излази на сунчалиште. Постављена су двоја врата на улазу у хидро блок и улазу на базен. Постављају се плочице у обе свлачионице и нови тушеви.

alt altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.