logo

Актуелности

Општинско веће сагласно са програмима јавних предузећа за 2010.

Општинско веће сагласно са програмима јавних предузећа за 2010. На данашњем 15. ванредном заседању Општинског већа, једногласно и без расправе, дата је сагласност на програме пословања младеновачких јавних предузећа и установа. На дневном реду се нашло 11 тачака, а седницом је председавао Дејан Чокић, заменик председника општине уз присуство директора јавних предузећа.

Већници су се сагласили са овогодишњим предложеним програмима пословања ЈКП "Младеновац" ; ЈП "ДИП Младеновац" ; ЈКП "Пијаце Младеновац" ; Туристичке организације Младеновац ; ЈПИ "Младеновац" и СРЦ "Љубомир Ивановић - Геџа".

Осим пословних планова јавних предузећа за ову годину, дата је сагласност и на предложене инфраструкутрне радове у нашој општини, односно на Предлог Програма уређења грађевинског земљишта за 2010. годину.

Чланови већа дали су сагласност на захтев Полицијске станице Младеновац за употребом грба Градске општине Младеновац, а за потребе будуће израде Интернет презентације ПС Младеновац у оквиру презентације Полицијске управе за град Београд.

Општинско веће је усвојило Предлог закључка којим се утврђује Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о установљавању општинске стипендије за студенте као и Нацрт решења о давању сагласности на Одлуку Управног одбора ЈКП "Пијаце Младеновац" бр. 95/2010 од 11.1.2010. године о прибављању непокретности путем градње објекта на земљишту у државном власништву чији је корисник ЈКП "Пијаце Младеновац".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.