logo

Образовање

Пријем за најбоље основце Младеновца

Пријем за најбоље основце Младеновца За шездесет четворо "вуковаца", њихових родитеља и наставника, данас је уприличен пријем у Великој сали општине Младеновац. Домаћини, заменик председника општине Дејан Чокић и члан Општинског већа за управу и образовање,Драгана Лукач, пожелели су будућим средњошколцима да наставе школовање са истим успехом.

Одступајући од досадшње праксе даривања најбољих ђака књигама из библиотекарских депоа и давно прочитаних лектира, Драгана Лукач је у име општине спремила најбољим ђацима комплете приручника за рад на рачунару и USB дискове.

– Желимо да вам се на један симболичан начин захвалимо и пожелимо да наставите у истом ритму. Када сам ја завршила осми разред добила сам књигу "На Дрини ћуприја". Ја знам да сте сви ви прочитали ту књигу и, наравно, лепо је имати такву књигу у кући. Међутим, сада сам је одлучивала шта ћете добити, а ја гледам мало другачије. Зато сам желела да вам поклоним нешто што ће вам користити у будућности. Рачунари вас свакако чекају у средњој школи и ови приручници ће вам, верујте, добро доћи – рекла је Лукачева, након чега је Дејан Чокић уручио поклоне маладеновачким "вуковцима".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.