logo

Образовање

Школа екологије за младе

Градска општина Младеновац, у оквиру сарадње са удружењима, најављује програм који организује са Београдском еко асоцијацијом. Ради се о, сада већ традиционалној,"Школи екологије за младе" намењеној ученицима средњих школа.

Циљ програма је да упозна, развије свест и анимира младе да се активно укључе у јавно залагање за промену навика у погледу коришћења и чувања природних ресурса и у погледу поступања са отпадним материјама, одрживим развојем, руралним и еко туризмом као и омладинским активизмом и волонтаризмом.

Осим Београдске еко асоцијације и ГО Младеновац у реализацији програма учествују и Градски секретаријат за заштиту животне средине Београда, Завод за заштиту природе Србије, Природњачки музеј, ЈП Србијашуме и Екостарпак.

Реализација програма "Школа екологије за младе" одвијаће се током два дана 12. и 13. децембра, у термину 10-14 сати, у Великој сали ГО Младеновац. Позивамо све заинтересоване да присуствују предавањима која су предвиђена првенствено за средњошколску популацију и представнике удружења из области еколигије и заштите животне средине, али и за све друге заинтересоване грађане.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.