logo

Образовање

Почела бесплатна припрема за факултете

 

Минулог викенда младеновачки средњошколци почели су да похађају бесплатне часове припремне наставе из српског језика и математике за предстојеће пријемне испите на факултетима.

Градска општина Младеновац организовала је за средњошколце бесплатну припремну наставу из српског језика и математике која се од 18. марта, од 10.00 до 11.30 часова, одржава сваке суботе у просторијама Школе за одрасле у Младеновцу. Заинтересовани ученици се могу пријављивати сваке суботе током одржавања часова.

Часове из математике држи професор Радмило Илић, а из српског језика и књижевности професорка Биљана Јањић.

Народна посланица Наташа Јовановић, члан Већа задужен за образовање, Дејан Степановић и иницјатор овогодишње и прошлогодишње припремне наставе, професор Гимназије Александар Цветковић, посетили су ђаке и професоре, пожелели им успешан рад и добре резултате на пријемним испитима.

Јовановићева се захвалила професорима који су подржали акцију општине.

– Верујем да вам је ова настава користина јер са вама раде врхунски професори из оба предмета. Желимо вам да то знање употребите на пријемном и да сви положите испит на факултету који желите - рекла је народна посланица Наташа Јовановић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.