logo

Пољопривреда

Поздрав из Словеније

Након недавне посете словеначких пољопривредника општини Младеновац, обиласка неколико газдинстава и пријема у свечаној сали Градске општине Младеновац,из општине Свети Јурији об Шчавници стигло је писмо захваности на срдачном пријему.

У писму које је потписао Антон Слана, жупан општине Св. Јурији об Шчавници се наводи :

Поштовани члане општинског Већа, господине Милане Ђорђевићу, и све ваше колеге из Градске општине Младеновац !

Дозволите да вам у име мојих колега из Кметијско - гоздарскега завода Мурска Собота, у име три градоначелника и у моје властито име, кажем неколико скромних речи захвалности. Стручна екскурзија, коју смо провели прошла три дана у Републици Србији, у нама је оставила предивна сећања. Пуни лепих утисака вратили смо се назад у Словенију и овде проширили добар глас о вашем добром раду, лепој природи и о вама самима - увек љубазним и веселим људима. Никада нећемо заборавити прекрасне воћарске засаде, ваша добра јела и одличне дегустације производа српских брендова.
Било нам је веома драго што сте издвојили време и тако нас љубазно дочекали. Знајте да сада код нас сигурно знају за вас, јер и данас причамо о лепом Младеновцу и препоручујемо свима да дођу код вас ако се желе добро провести.

Још један пут, пуно вам хвала за све. Радујемо се сусрету са вама у време Радгонског сајма или још пре. Леп поздрав из Словеније !

Жупан Обчине Св. Јурији об Шчавници
Антон Слана

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.