logo

Aktuelnosti

Podrška osmacima u odabiru srednje škole

Sajam obrazovanja za maturante osnovnih škola sa teritorije opštine Mladenovac uspešno je organizovan i ove godine, uz učešće jedanaest obrazovnih ustanova, kao deo podrške učenicima u procesu odabira srednje škole.

Budući srednjoškolci imali su priliku da direktno razgovaraju sa predstavnicima škola, postavljaju pitanja i dobiju sve potrebne informacije koje će im pomoći u donošenju jedne od najvažnijih odluka na njihovom obrazovnom putu.

Sajam je posetio predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, koji je u razgovoru sa učenicima naglasio važnost pravilnog izbora škole za buduću karijeru i poželeo im uspeh u nastavku obrazovanja.

Programe i smerove predstavile su Gimnazija i Tehnička škola iz Mladenovca, Ekonomsko-trgovinska škola i Mašinska škola „Kosmaj“ iz Sopota, Ekonomsko-ugostiteljska škola „Slobodan Minić“ iz Aranđelovca, Srednja škola „Dositej“, Srednja medicinska škola „Milutin Milanković“, Srednja škola „Drvo-art“, Građevinska škola, Prva privatna ugostiteljsko-turistička škola, Srednja stručna škola za ugostiteljstvo, turizam i ekonomiju iz Beograda.

Sajam obrazovanja, koji ima tradiciju dugu deset godina, održan je u holu Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža“, u organizaciji mentorske škole „Momčilo Živojinović“ i Kancelarije za mlade Gradske opštine Mladenovac.

Osmaci1
Osmaci2
Osmaci3
Osmaci4
Osmaci5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.