logo

Aktuelnosti

Međunarnodni dan slepih - Svetski dan belog štapa

Prijemom za članove Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Mladenovca i Sopota, obeležili smo Međunarnodni dan slepih - Svetski dan belog štapa, 15. oktobar.

Sa ciljem da se skrene pažnja na društveni položaj slepih građana, na njihove potrebe i probleme, ali i da se pruži pomoć i afirmišu njihove mogućnosti i znanja, Gradska opština Mladenovac na različite načine, uz podršku i partnerski odnos sa državnim institucijama, dosta toga čini kako bi doprinela unapređenju položaja slepih i slabovidih osoba, kojih u Srbiji ima oko 12 hiljada.

„Naš zadatak kao društva je da radimo na tome da svaka, osoba bez obzira na različitost, ima priliku da učestvuje ravnopravno u svim aspektima života. Hvala svima koji su posvećeni radu sa slepim i slabovidim osobama, od porodice, prijatelja, do organizacija i ustanova. Takva podrška je neprocenjiva i važno je da nastavimo zajedno da gradimo svet u kojem je svaki pojedinac prihvaćen i poštovan“, poručio je predsednik Gradkse opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović.

Hvala Kulturno - umetničkom društvu "Ljubomir Ivanović Gedža" koje je sa svojom pevačkom grupom nastupilo u svečanom delu programa.

SLP1
SLP2
SLP3
SLP4
SLP5

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.