logo

Aktuelnosti

"Stop kritikovanju, daj predlog" - zajedničkim snagama za bezbedniji saobraćaj

 

Elektronski servis „Stop kritikovanju, daj predlog“, koji je pre nešto više od mesec dana pokrenula Komisija za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac, daje prve rezultate. Do sada je pristiglo više desetina prijava građana, a članovi Komisije pokrenuli su inicijative za rešavanje svih predočenih problema kod nadležnih institucija.

Tim povodom iniciran je i radni sastanak kojem su prisustovali predstavnici Sekretarijata za saobraćaj, Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda kao i predstavnici SP „Lasta“ i Policijske stanice Mladenovac.

Na sastanku je bilo reči o aktuelnim problemima u oblasti bezbednosti saobraćaja i javnog prevoza, a pre svega pokrenuta je inicijativa za rešavanje dugogodišenjeg problema, dolaznog perona autobuske stanice SP „Lasta“ u Mladenovcu, što je bio i jedan od predloga građana pristiglih putem elektronskog servisa.

Saobraćajni inženjeri iz nadležnog Sekretarijata i članovi Komisije za bezbednost saobraćaja obišli su još neke od lokacija na kojima su prijavljeni problemi putem elektronskog servisa.

Načelnik saobraćaja iz Sekretarijata za saobraćaj, Marko Ikonić, rekao je da je veliki broj inicijativa Mladenovčana opravdan kao i da su neke, čije je rešavanje u nadležnosti Sekretarijata, a nakon dopisa koji je uputila Komisija, već u proceduri rešavanja. Ikonić je pohvalio servis „Stop kritikovanju, daj predlog“ i naglasio značaj dobre komunikacije Opštine i građana kao odlične saradnje Sekretarijata za saobraćaj i Gradske opštine Mladenovac jer se samo na taj način mogu efiakasno rešavati postojeći problemi.

ELEKTRONSKI UPITNIK:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeUeWVVEty.../viewform...

Gasdubona1
Gasdubona2
Gasdubona3
Gasdubona4
Gasdubona5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.