logo

Aktuelnosti

OBAVEŠTENjE ZA PODNOSIOCE IZBORNIH LISTA

Obaveštavaju se svi zainteresovani podnosioci izbornih lista da će se prijem izbornih lista za odbornike Skupštine gradske opštine Mladenovac za izbore raspisne za 2.jun 2024.godine, vršiti u sedištu Opštinske izborne komisije gradske opštine Mladenovac.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Ukinuta vanredna situacija

Štab za vanredne situacije gradske opštine Mladenovac doneo je Odluku o ukidanju vanredne situacije u Mesnoj zajednici Drapšin, usled prestanka opasanosti za ugrožavanje zdravlja građana od pojave lošeg kvaliteta vazduha na ovom delu teritorije.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.9.2023. godine do 12.12.2023. godine

Odluka o dodeli podsticajnih sredstava - regresiranje veštačkog osemenjavanja goveda za izvršeno osemenjavanje u periodu od 1.9.2023. godine do 12.12.2023. godine - po dostavljenim prijavama na Javni konkurs br. II-00-06-2/1721/2023 od 14.11.2023. godine.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Pomoć od 20.000 dinara za osnovce i srednjoškolce

Danas je počela prijava za đačku pomoć porodicama u iznosu od 20.000 dinara po detetu za sve osnovce i srednjoškolce, koju je Grad Beograd ove godine obezbedio umesto besplatnih udžbenika. Sve informacije o načinu na koji mogu da se prijave za 20.000 dinara đačke pomoći porodicama, roditelji će dobiti u osnovnim i srednjim školama u Beogradu. Prijava traje do kraja leta, a novac će u septembru biti uplaćen na račune roditelja.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Održano Prvenstvo Srbije u karateu

Mladenovac je tokom vikenda bio domaćin Prvenstva Srbije u karateu za poletarce, pionire i nade. Takmičenje koje je okupilo veliki broj takmičara i publike, održano je u našem Sportskom centru "Ljubomir Ivanović Gedža".

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Po dvadeset hiljada dinara za svako dete i besplatan ulazak na bazene nastavak socijalnih mera u Beogradu

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić saopštio je odluku da će sve porodice u Beogradu dobiti po dvadeset hiljada dinara po detetu, koje pohađa osnovnu i srednju školu. Prijavljivanje počinje od ponedeljka, 22. aprila, kada će građani moći da se prijave i za kartice za besplatno korišćenje gradskih bazena.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.